Dillashawu Monster Energy otkazao unosan sponzorski ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2019 11:04h Autor:

TJ Dillashaw (Photo: Instagram)

Problemi ne dolaze nikada sami – stara je poslovica koja se pokazuje istinitom i u slučaju donedavne UFC zvijezde i prvaka u bantam kategoriji TJ Dillashawa.

Amerikanac je nedavno pao na doping testu što mu je donijelo dvije godine USADA-ine suspenzije, ali i gotovo kolektivnu osudu MMA javnosti te ogroman pad popularnosti. Iako je prvotno zanijekao korištenje nedozvoljenih sredstava, kasnije se “posuo pepelom” i priznao je svoja nedjela.

Poznati MMA reporter Ariel Helwani na svom Twitteru otkriva da je Dillashawu ovih dana unosan ugovor otkazao i veliki sponzor – proizvođač energetskih pića Monster Energy. Vijest mu je rekao čelnik Monster Energy Combat programa Hans Molenkamp. Isti onaj čovjek koji se pojavljuje u ovoj vijesti o sparingu s Conorom McGregorom u Dublinu.

“Promocija je s TJ-om potpisala ugovor u prosincu 2018. godine. Monster Energy je odlučio raskinuti ugovor s TJ Dillashawom, prema čovjeku iz Monstera Hansu Molenkampu. Dillashaw, bivši UFC prvak u bantam kategoriji, služi dvogodišnju suspenziju radi pada na doping testu u siječnju na EPO”, napisao je Helwani.

Zanimljivo i indikativno, Monster Energy nije odlučio raskinuti ugovor s McGregorom unatoč podebljem dosjeu i čitavom nizu incidenata i ispada u posljednje dvije godine. Dapače, prvi čovjek kompanije ovih dana sparira s “Notoriousom” u Dublinu. No, Conor je Conor, a Dillashaw je Dillashaw.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI