Dillashawov brat izbačen iz MSG dvorane radi sukoba s Garbrandtom nakon meča

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2017 14:45h Autor:

Dillashaw vs. Garbrandt

Iako “smrtni neprijatelji” TJ Dillashaw i Cody Garbrandt su nakon meča na UFC-u 217 uspjeli pružiti jedan drugome ruku i barem na neko vrijeme smiriti strasti. Ipak, scena u kojoj Dillashaw doslovno vrišti na još uvijek jako uzdrmanog tada već bivšeg UFC prvaka, nakon što ga je nokautirao, će ostati zapamćena u analima ovog sporta i promocije.

I kada se činilo da će svari u Octagonu proteći mirno, Garbrandt je u jednom trenutku krenuo trčati prema kutu Dillashaw kako bi se razračunao s jednim od trenera. Osiguranje ga je zaustavilo u posljednji trenutak, a tek naknadno se saznalo o čemu se točno radilo.

Stvar je rasvijetlio sam Dillashaw otkrivši novinarima da se zapravo radilo o njegovom bratu. Posljedica je bila ta da ga je osiguranje ispratilo ne samo iz prostora oko kaveza, nego je morao napustiti čitavu legendarnu Madison Square Garden Arenu.

“Moj brat mi je bio u kutu i kao što sam već rekao, osobno je shvatio neke stvari i neke optužbe od Codyja. Nije mogao preći preko nekih stvari za koje su meni učinile osobe za koje smo smatrali da su mi prijatelji. I za neke prijetnje”, izjavio je Dillashaw i dodao:

“On je emotivan tip. Voli me više od bilo koga drugoga i samo mi je držao leđa. A jedino što je rekao je bilo: Štoooo?! Znate da je Cody isto tvrdoglav i krenuo je na njega, tada su ga ispratili. Ispratili iz čitave MSG dvorane. Još jedna stvar koju sam prvi put doživio.”

Ipak, unatoč tom incidentu i svemu što se događalo ususret dvoboju, Garbrandt je na press konferenciji poslije poraza i gubitka titule ostao “gospodin”. Čestitao je svom protivniku, ali je zatražio i revanš u kojem smatra da će pobijediti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI