Dillashaw zaradio "diskretni" bonus

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2014 13:00h Autor:

T.J. Dillashaw

Malo je onih koje T.J. Dillashaw sinoć nije oduševio. Mladi član "Alpha Male" tima je apsolutno dominirao tri runde protiv Mike Eastona i pokazao da mu je (kontroverzni) poraz od Raphaela Assuncaoa došao jednostavno na loš dan. Ni Dana White nije mogao ostati ravnodušan na sjajan nastup ovog momka.

T.J. Dillashaw je budući prvak u bantam kategoriji ili barem jedan od najozbiljnijih kandidata za to. Ta se tvrdnja jednostavno nameće nakon nastupa koji je pružio na Fight Nightu 35. Mike Easton nije imao odgovora, jer je Dillashaw pokazao sjajno hrvanje, odličnu stand up borbu, vrhunski boks, a pogodio je i jedan high kick, za koji su Jon Anik i Kenny Florian ostali začuđeni kako je Easton ostao na nogama. I sve to u jednom nevjerojatnom ritmu kroz svih 15 minuta ove borbe.

Zato uopće ne čudi izjava Dane Whitea koji je rekao Dillashawu kako nije dobio niti jedan bonus, ali da može očekivati da mu nešto dolazi u narednim danima. Naravno, riječ je o poznatim Whiteovim "diskretnim" bonusima, koje nerijetko dođu na adresu boraca koji nisu osigurali dodatni bonus, ali su impresionirali svojom borbom.

O napadu na sam vrh divizije Dillashaw nije htio govoriti. Možda baš zato što se njegov trener Urijah Faber uskoro bori za taj vrh, odnosno za naslov prvaka. "Ne mogu govoriti o tome, Urijah će uskoro osvojiti pojas, a onda ćemo tek razmisliti o tome kako dalje", rekao je Dillashaw nakon najimpresivnije pobjede u dosadašnjoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI