Dillashaw spreman poslati Cruza "natrag u mirovinu"

UFC 02.10.2014 18:52h Autor:

TJ Dillashaw i Dominick Cruz

TJ Dillashaw je izjavio kako ima veliki respekt prema Dominicku Cruzu, no da je on pao nakon posljednjih izjava o njegovom timu. Kaže kako je spreman borit se s njim te da ima samo još veći motiv da ga savlada.

Dominick Cruz je ostvario impresivan povratak u kavez, a ako je vjerovati Dani Whiteu, on mu je osigurao instantnu priliku da proba vratiti pojas prvaka, koji je trenutno u rukama TJ Dillashawa, trening partnera Uriaha Fabera, jedinog čovjeka koji je Cruza uspio savladati, još 2007. godine.

Cruz je odmah nakon pobjede dao izjavu kako je sam spreman krenuti rješavati dečke iz Tima Aplha Male, a kasnije je taj tim nazvao i "Alpha fail (alfa promašaji)". Dillashawu se to, naravno, nije svidjelo te je izjavio:

"Mislim kako je protiv Mizugakija izgledao sjajno i drago mi je da se vratio. No, mislim kako mu ta šala baš nije bila na mjestu, jer ja do sada nisam prema njemu pokazivao ništa osim maksimalnog respekta. No, bit ću sretan da ga vratim u mirovinu iz koje se vratio."

Očekivalo se kako bi se Dillashaw trebao sastati s Raphaelom Assuncaom, ukoliko ovaj savlada Bryana Carawaya, no Cruzov impresivan povratak je to promijenio.

"Nije mi to problem, kada sam počeo baviti se ovim sportom, on je bio i prvak i bio je onaj kojeg sam sanjao da pobjeđujem i osvajam pojas. Tako da, spreman sam, štoviše oduvijek želim tu borbu, a i nakon nje ću napokon biti priznat kao pravi prvak", rekao je TJ.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI