Dillashaw otvorio dušu: Ne bježim od odgovornosti, ali dokazat ću kako sam na vrh došao svojim radom i trudom

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 09:26h Autor:

Duane Ludwig i TJ Dillashaw

Napokon se fanovima odlučio obratiti TJ Dillashaw. Odradio je to putem objave na Instagramu. Radi se o video snimci u kojoj je ponizno progovorio o svojim greškama i posljedicama koje su one ostavile. Otkrio je i kako optimistično gleda prema budućnosti. 

Nakon što je suspenziju prokomentirala MMA javnost i nakon što su isto napravili njegovi treneri, sad se javio TJ Dillashaw. Otkrio je kako ne namjerava povući se u osamu, nego će se otvoreno suočiti s posljedicama svojih loših odluka. Svoje obraćanje otvorio je upravo na taj način.

“Razumijem kako svi prema meni sad gledaju s puno kritike. Ono zbog čega se ja osjećam loše je slika kakvu sam priuštio svojim trenerima, obitelji i timskim kolegama. Oni nisu imali nikakve veze s ovim i najgore mi je zbog njih. Imam sina od 15 mjeseci i želim mu biti uzor. Također, postoji još toliko puno klinaca. Teško je, ali moram prihvatiti ovo što sam napravio i nositi se s time kao muškarac. Prihvatio sam kaznu, nisam se trudio obraniti od toga. Spremno ću prosjediti iduće dvije godine”, rekao je TJ. Nakon toga je objasnio što će kroz te dvije godine raditi. Na trenutak je zvučao kao da to smatra vremenom koje može kvalitetno iskoristiti:

“18. siječnja 2021. godine mogu se vratiti. Imam put povratka. Jučer sam operirao desno rame, za dva mjeseca na red dolazi lijevo. Već dvije i pol godine imam problema s tim i sjajno je što se napokon mogu posvetiti tome i oporaviti se. Neki ljudi mi govore da trebam nestati i pustiti da ova priča zamre. Mislim kako to nije pravi put. Proći ću kroz ovo uzdignute glave i pokazat ću svom sinu kako treba prihvatiti posljedice pogrešaka i nositi se s njima. Vjerujte, volio bih dvije godine pobjeći u pećinu, sakrivati se i puštati ovu usranu bradu, ali ne smijem bježati od onog što sam učinio.”

Zaključak je jasan. Potrebno je prihvatiti posljedice svojih odluka, što će on i učiniti. Još se jednom ispričao, ali je i najavio kako će vrijeme izvan Octagona brzo proći, a onda će se vratiti i dokazati kako je sve postigao na račun rada i talenta, a na zabranjenog sredstva koje je koristio.

“Teško mi je i trebalo bi mi biti. Ja sam borac i izborit ću se kroz to. Ispričavam se fanovima i svima koga sam razočarao. Ne mogu se dovoljno ispričati za ono što prolaze zbog mene. Ovo nikako nije moj kraj. Vratit ću se, obećavam vam da ću biti bolji i snažniji nego ikad. Dokazat ću kako me tu gdje sam bio doveo moj trud i rad, a ne loše odluke koje sam donio. Želim biti bolji. Bit ću bolji.”

TJ više nije niti toliko mlad. 33 su mu godine. Kad se vrati imat će već 35 i dvogodišnji “ring rust”. Osim toga, teško je zamisliti fanove koji će ga primiti na isti način. 2021. njemu će uslijediti dvostruka borba. No, do tada ima dovoljno vremena da se pripremi za nju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli tjdillashaw (@tjdillashaw)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI