Dillashaw okladom pokušava namamiti Cruza na revanš (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 16:24h Autor:

T.J. Dillashaw

T.J. Dillashaw je ponudio UFC-ovom bantam prvaku Dominicku Cruzu zanimljivu okladu u nadi da će tako konačno dobiti revanš s čovjekom koji mu je oduzeo naslov.

“…dosta mi je sve ove drame, žicanja i pričanja sranja kako bih dobio novu borbu za naslov. Kladim se u $100,000 da ću te pobijediti u revanšu. Ako ti pobijediš ja se borim za besplatno, ako izgubiš, isplatit ćeš mi okladu. Vjerujem da sam bolji borac i želim to dokazati”, stoji u Instagram videu bivšeg prvaka.

Cruz je u siječnju porazio Dillashawa podijeljenom odlukom sudaca, ali unatoč neizvjesnoj borbi iduću priliku za osvajanjem naslova je dobio T.J.-ov bivši mentor Urijah Faber.
Dillashaw se vratio pobjedom nad trećerangiranim Rafaelom Assuncaom, no Cruz je izjavio kako ga ne zanima revanš već da želi borbu koja nosi lovu s imenima poput Demetriousa Johnsona, Conora McGregora i Josea Alda.

Na Dillashawov izazov je reagirao Cody Garbrandt, još jedan borac koji u posljednje vrijeme pokušava osigurati obračun s prvakom. “No Love” je u poruci Dillashawa između ostalog optužio i za korištenje steroida.

“Šta se tu traže borbe za naslov, opalit ću vas obojicu. T.J. ti nisi isti otkad USADA provodi testiranja.”

Za razliku od Garbrandta Cruz se nije oglasio oko oklade, ali teško da će ga ponuđeni iznos zainteresirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI