Dillashaw o borbi s Garbrandtom: Nije zaslužio ovaj revanš, ali rado ću ga opet nokautirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2018 22:35h Autor:

Garbrandt vs. Dillashaw

Kao iz vedra neba došla je vijest da će TJ Dillashaw braniti svoju titulu na UFC 227 eventu, a da će mu protivnik biti onaj preko kojeg ju je vratio u svoje vlasništvo, Cody Garbrandt. Dillashaw ne vidi puno smisla u tom uparivanju, no nema ništa protiv borbe.

Cody Garbrandt po mnogima nije zaslužio napad na titulu niti prvi put, kada mu ga je UFC u jesen 2016. godine dodijelio. No, nakon demoliranja Dominicka Cruza, u prosincu iste godine, činilo se da je ta odluka dobra. Ipak, već u prvoj obrani titule je naslov izgubio i očekivalo se kako će mu ipak trebati nekoliko borbi da opet dođe do prilike pojas osvojiti. Ipak, revanš protiv Dillashawa ugovoren je odmah, a prvak također ne vidi smisao u toj odluci UFC-a.

“Ni u kojoj situaciji Cody nije zaslužio revanš, no sretan sam zbog dogovorene borbe. Očito je kako UFC želi da to opet odradimo pa se nadam da će ju dobro ispromovirati. Neću se baviti razlozima zbog čega me žele gledati protiv Codya, no ovo je odlična borba za mene. Sa sportske strane ju nikako nije zaslužio, ali moj je posao tu borbu odraditi”, rekao je TJ, koji je u prosincu prošle godine po drugi put postao UFC prvak bantam kategorije.

Njemu ovo neće biti strana situacija, budući da je već jednom imao revanš, nakon što je titulu uzeo Renanu Baraou. Iz te situacija smatra kako je zaključio da revanši nemaju smisla, posebno ako slijedi vremenski jako kratko nakon prve borbe.

“Animozitet i dalje postoji, to nije nešto što samo tako može nestati. On želi ovo borbu, on je tražio ovu borbu, no ja iskreno ne znam što on misli u kakvoj će situaciji biti nakon što ga drugi puta nokautiram. Jako puno stavlja na kocku. Automatski revanši po meni baš i nemaju smisla, ne znam koliko mogu promijeniti. Mislim kako ću ovu borbu dobiti još lakše. Ovo je kao situacija s Renanom Baraom, revanš sam dobio puno lakše nego prvu borbu.”

Ovaj revanš održati će se 4. kolovoza na UFC 227 eventu, a mjesto radnje je Los Angeles.;

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI