Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dillashaw namjerava UFC-ov pojas nositi na vlastitom vjenčanju | Fight Site

Dillashaw namjerava UFC-ov pojas nositi na vlastitom vjenčanju

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2014 18:09h Autor:

TJ Dillashaw

Novi UFC-ov prvak u bantam kategoriji, TJ Dillashaw, uistinu uživa u svom naslovu te posjedovanju pojasu. Tako je najavio da će taj pojas nositi čak i na svom vjenčanju koje uskoro slijedi.

TJ Dillashaw je jučer gostovao u emisiji UFC Tonight, gdje je odgovorio na par pitanja koje su mu postavili Chael Sonnen i Kenny Florian. Naravno da ih je najviše zanimalo kakav je osjećaj biti UFC-ov prvak. TJ je odgovorio: "Svakim danom sve više dolazim sebi i shvaćam kako sam uspio. Posebno nakon što sam pogledao borbu nekoliko puta. Bila je to strašna vožnja."

"Kad sam tek počeo trenirati nisam razmišljao o nekim sportskim uspjesima, no nakon otprilike šest mjeseci Uriah Faber, Chad Mendez i Joseph Benavidez su mi rekli koliko sam dobar, koliko imam potencijala i da mogu napraviti karijeru i osigurati si život ovime. Nakon toga sam počeo još jače trenirati i svakim danom sve više vjerovati kako mogu uspjeti i postati prvak", rekao je nakon pitanje da li je vjerovao da će doći do ovog uspjeha i to još uvijek ovako mlad.

Trener Duane Ludwig napušta tim Alpha Male i odlaze osnovati vlastitu dvoranu u Koloradu. "Duane Ludwig mi puno znači, kao i svim momcima u kampu. On je tehnički genije i jako pazi na svake detalje i to stvara tu magiju. Ne djeluje na mene samo kao na borca, nego i na mene kao osobu i ta kombinacija je sjajna. Imam veliki respekt prema njemu, uistinu je sjajna osoba i trener", rekao je TJ o svom treneru te dodao: "Ja ću nastaviti biti član tima Alpha Male jer na svijetu nema tima gdje imam bolje kolege i sparing partnere za svaki aspekt MMA-a. No, isto tako, odlazit ću kod Ludwiga, posebno na završne pripreme prije borbe i on će i dalje biti moj glavni čovjek u kutu."

Naravno, sve više ljudi zanima da li bi se TJ borio protiv svog prijatelja Uriah Fabera. Dao je zanimljiv odgovor: "Ne bih se želio boriti protiv Fabera, on je taj koji me je i uveo u ovaj sport i jedan je od mojih najboljih prijatelja i družimo se svaki dan. No, ako bi bila dobra isplata moguće da prihvatio međusobnu borbu i potučemo se s osmjesima na licima."

TJ se uskoro ženi, a pojas bi mu mogao biti jako dobar modni detalj, što je priznao i sam. "Naravno, rekao sam to prije borbe, a sad nakon što imam pojas to namjeravam i ostvariti. Sigurno će biti sjajan osjećaj hodati prema oltari s pojasom na sebi", rekao je na kraju novi UFC-ov prvak, koji više nego uživa u svojoj novoj ulozi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI