Dillashaw najavio kako se za iduću borbu priprema kod Rafaela Cordeira

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 02:23h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw vraća se u Kaliforniju, no ne u Team Alpha Male koji ga je stvorio kao borca. Bivši prvak bantam kategorije najavio je kako će svoj idući kamp odraditi u Kings MMA timu, kod trenera Rafaela Cordeira.

To smo saznali nakon što se Dillashaw obratio javnosti videom na Instagram profilu Kings MMA dvorane. Tamo je najavio kako će svoj idući kamp, odnosno pripreme za napad na titulu, odraditi u Huntington Beachu. Dillashaw će tamo imati jako dobar tim oko sebe, odnosno borce koji Shoguna Rue, Kelvina Gasteluma, Fabrica Werduma i Beneila Dariusha, dok će se za njegovo hrvanje brinuti Mark Munhoz, s kojim je Dillashaw već odradio trening.

Inače, Dillashaw je Sacramento napustio da bi otišao u Colorado za svojim trenerom Duaneom Ludwigom. Ipak, pošto Ludwig nema svoj tim, većinu treninga radili su u Elevation MMA dvorani, jednoj od najbolje opremljenih dvorana svijeta, koju je u potpunosti financirao Muscle Pharm. Ovdje nije navedeno hoće li Ludwig krenuti za njim u Kings MMA ili je ipak došlo do nekog razlaza između njih dvojice. Tijekom snimanja Ultimate Fightera su i dalje djelovali u jako dobrim odnosima.

Nije poznato koju će Dillashaw titulu napasti, budući da mu je Cody Garbrandt otkazao dogovorenu borbu za UFC 213 event, a Demetrious Johnson kao da nije zainteresiran protiv njega braniti svoju titulu u muha kategoriji. No, više bi smo trebali znati ovih dana. Dillashaw je svakako najavio kako ovog ljeta namjerava nastupiti, a prema ovome bi se dalo zaključiti da će u svakom slučaju u pitanju biti titula prvaka.

Objavu dijeli Rafael Cordeiro (@kings_mma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI