Dillashaw: Edgar bi prebio McGregora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2014 13:45h Autor:

Frankie Edgar (foto:Twitter)

Još jedan od onih koji smatra kako Conor McGregor ne zaslužuje napad na vrh je TJ Dillashaw, UFC-ov prvak u bantam kategoriji. On se pita zašto se McGregor ne bi prvo borio s nekim drugim kandidatom, a isto tako mislio kako bi ga Frankie Edgar doslovno samljeo.

Još je manje od mjesec dana preostalo do borbe Conora McGregora i Dennisa Sivera, a sve se više čini kako bi Irac mogao, pobjedom u toj borbi, doći do prilike za napad na Josea Aldoa. Veliki broj boraca se ne slaže s takvom politikom UFC-a, a jedan od njih je i prvak u bantam kategoriji, TJ Dillashaw.

"Po čemu je on to zaslužio napad na titulu? Što dobiva pobjedom nad Siverom, koji nije ni blizu kandidata za naslov? Zašto ga se ne stavi protiv Edgar, Mendes, Lamasa ili nekog od tih boraca koji su ozbiljni kandidati? Sve je to zato što je glasan, što se stvorio hype i što prodaje veliki broj ulaznica, no to nije sportski", rekao je TJ za Submission radio.

On je uvjeren kako McGregor nije toliko dobar koliko se stvorio dojam iz njegovih prethodnih nastupa: "Mislim kako bi ga Frankie Edgar doslovno uništio, isto kao i Chad Mendes. Conor McGregor se još više susreo s pravim hrvačem."

Ipak, nema toliko loše mišljenje o Conoru kao o borcu, jedino mu se ne sviđa način na koji dolazi do svojih prigoda te tip protivnika s kojima se susreće.

"On je sjajan i raznovrstan borac. Samopouzdan je i ima puno skrivenih trikova i neočekivanih poteza. Ukoliko dođe do borbe s Aldo, on ima svoje šanse, budući da će to biti stand up borba. Conor se tu ne mora čuvati rušenja i opasnosti od ground n' pounda. Mislim kako ne zaslužuje napad na titulu dok se u potpunosti ne potvrdi, no ako dođe do borbe Alda i McGregora, mislim kako će biti vrlo neizvjesna", zaključio je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI