Dillashaw: Demetrious Johnson, dolazim u muha kategoriju po tvoj pojas!

UFC 05.11.2017 12:54h Autor:

T.J Dillashaw i Demetrious Johnson

T.J. Dillashaw je vratio bantam pojas u svoje vlasništvo i sada ima “neriješenih računa” s Demetriousom Johnsonom.

Dillashaw je na UFC 217 priredi nokautirao bivšeg timskog kolegu Codyja Garbrandta i vratio pojas koji je izgubio od Dominicka Cruza u siječnju 2016. Odmah nakon borbe prvak je prozvao kralja muha kategorije s kojim ga je UFC pokušao upariti ranije ove godine.

“Demetrious Johnson dolazim po tebe, slomit ću te. Tvoj rekord je laž i ti to znaš. Trebao si se boriti protiv mene, izbjegao si me. Dolazim u muha kategoriju po tvoj pojas i prekinut ću tvoj niz.”

UFC je ovu borbu pokušao dogovoriti nakon što je Garbrandt zbog ozljede otkazao borbu protiv Dillashawa planiranu za UFC 213. No Johnson je odbio ponudu i odlučio protiv Raya Borga pokušati oboriti rekord Andersona Silve za najviše uzastopnih obrana naslova u čemu je bio i uspješan. Dillashaw smatra da P4P najbolji borac na svijetu više nema izgovora.

“Nakon ovog Demetrious Johnson je na redu”, rekao je Dillashaw na press konferenciji. “Oborio je svoj rekord, potapšao je samog sebe. Sada je vrijeme da zaradimo neku lovu. Priča kako želi sedmeroznamenkastu cifru. E pa, ovo je ta borba. Udostoji se, budi čovjek od riječi i hajdemo dogovoriti taj meč. On je jako pametan borac, ali zna da će sa mnom imati tešku borbu.”

U slučaju da ne dogovori borbu s Johnsonom ili revanš s Garbrandtom postoji još jedna opcija.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi s Domcikom Cruzom i (Jimmijem) Riverom. To je teška borba i Cruz ima pune ruke posla.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI