Dillashaw: Borba protiv Dominicka Cruza bi bila najveća ikad!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2015 12:44h Autor:

T.J. Dillashaw i Dominick Cruz

Sljedeća borba koja bi privukla najviše znatiželje fanova u UFC-ovoj bantam diviziji je zasigurno ona između T.J. Dillashawa i bivšeg prvaka Dominicka Cruza.

I T.J. prepoznaje veličinu te potencijalne borbe. Nakon što je porazio Baraa po drugi put, svjestan je da je za podizanje njegove karijere na viši nivo potrebna borba između njega i čovjeka koji je nosio isti pojas kao i on. U trenu kad Cruz bude potpuno zdrav Dillashaw je spreman za borbu.

Na press konferenciji poslije UFC on Fox 16 priredbe T.J. je podijelio svoja razmišljanja sa novinarima.

"To je najveća borba. To će moje ime učiniti još većim, čim se bude mogao vratiti ja sam spreman", izjavio je Dillashaw.

Jedini problem koji se javlja vezan uz ovu borbu je Cruzovo zdravstveno stanje. U zadnjih četiri godine se borio samo jednom zbog opetovanih ozljeda koljena. U svojoj povratničkoj borbi 2014. godine protiv Takeye Mizugakija, Cruz je laganom pobjedom potvrdio da se i dalje nalazi u samom vrhu UFC-ove bantam divizije. Ushićenje oko Dominickovog povratka bilo je kratkog vijeka, liječnički pregled nakon borbe pokazao je novu ozljedu koljena, treću zaredom.

Ali kada se bivši prvak vrati, T.J. očekuje da će borba između njih dvojice podići njegovu karijeru na još viši nivo. Smatra kako će iz tog meča on izaći kao pobjednik.

"Nepredvidljiv je borac koji nameće visoki ritam. Mislim da mu udarci nisu toliko snažni. Jednostavno nema razornu moć za završiti protivnika. Definitivno vidim sebe kao pobjednika", zaključio je aktualni prvak UFC-ove bantam kategorije.  

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI