Diego Sanchez savjetovao Alda kako da pobijedi McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2015 11:07h Autor:

Ilustracija

Ostala su još manje od tri tjedna do epskog okršaja Josea Alda i Conora McGregora na UFC 194 priredbi. UFC-ov veteran Diego Sanchez nije veliki ljubitelj irske zvijezde i dao je Aldu taktički savjet kako da svlada privremenog prvaka pero divizije.

Sanchez je promijenio čak četiri kategorije u svojih 10 godina koliko nastupa za UFC. Trenutno se bori u pero kategoriji baš kao i dva prvaka, a prošle subote je odradio debitantsku borbu u toj diviziji. Iako je u konačnici njegov protivnik Ricardo Lamas slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, Sanchez je iz te borbe izvukao veliku lekciju koju je odlučio podijeliti s Aldom.

Sanchez je putem Twittera Brazilcu dao savjet kako da pobijedi McGregora, ali se ne radi o Sanchezovoj strategiji već o Lamasovoj:

"Jose Aldo, jesi li imao priliku vidjeti borbu između Lamasa i mene prošle subote? Koristio je desni 'low kick' na mom listu ispod koljena. Trebao bi ti to iskoristiti na McGregoru."

Nije ni čudo da Sanchez, koji je poznat po tome što se voli dobro potući i primiti batine, daje savjet na temelju tehnike koju je osjetio na vlastitoj koži, ili bolje rečeno nozi. Lamas je tokom borbe neprestano gađao Diegovu potkoljenicu što je nakon nekog vremena vidno onesposobilo njegovog protivnika. Mnogi bi u toj situaciji odustali, ali je Sanchez u svom psihopatskom stilu tražio još i nikada se nije predao.

Aldo je već godinama poznat kao jedan od najbrutalnijih "kickera" u MMA-ju i vjerojatno će ih prakticirati u borbi s "The Notoriousom", naročito "low kickove". S time u vidu, Sanchezov savjet mu zapravo i nije neka novost, ali pitanje je hoće li Aldo uhvatiti McGregora dovoljno puta da bi se "kickovi" akumulirali i tokom borbe usporili, ako ne i završili Irca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI