Diego Sanchez prokomentirao mogućnost Conditovog prekida karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 19:40h Autor:

Diego Sanchez

Diego Sanchez je prokomentirao trenutno stanje svog dugogodišnjeg timskog kolege Carlosa Condita i kolike su zapravo šanse da njega više ikad vidimo u UFC kavezu.

Condit se nakon poraza od Demiana Maie povukao u potpunu privatnost, gdje provodi vrijeme s obitelji, daleko od MMA dvorane, a posebno od kaveza. Rekao je kako će s vremenom donijeti odluku hoće li se ikad više vraćati, no neki njegovi timski kolege imaju svoje mišljenje o tome. Jedan od tih je Diego Sanchez, koji s Conditom trenira već godinama:

“Volim njegov način borbe, on je pravi ratnik. No, mislim da trenutno ima problema s post traumatskim stresnim poremećajem. Ovo mu je bila druga borba za titulu prvaka i nakon nje se osjećao pokraden. To mu se još uvijek reflektira nazad. Sve je to djelovalo na nastup protiv Demiana Maie. Sve što mogu reći je da se nazad da će zadržati uzdignutu glavu i nastaviti raditi ono što radi najbolje.

Ukoliko zaista ima ozbiljnih problema sa zdravljen, vjerojatno bi najbolja stvar za njega i njegovu obitelj bila da se povuče iz svega. Ja ga poznajem i znam da će sve stvari posložiti i donijeti pravu odluku. On je pravi ratnik, no u ovom sportu se može dogoditi svašta i nikad ne znaš što te čeka.”

Sanchez je trenutnu u posljednjoj fazi kampa za svoju iduću borbu. On se bori protiv Marcina Helda idućeg vikenda, na finalnom eventu latinoameričkog Ultimate Fightera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI