Diego Sanchez doživio probleme sa srcem, vjeruje da je uzrok medicinska marihuana

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 13:30h Autor:

Diego Sanchez

Da medicinska marihuana nije za svakoga nedavno je zaključio Diego Sanchez nakon što je tokom priprema za borbu s Alom Iaquintom doživio zdravstvenu komplikaciju koja ga je poprilično uplašila.

Pobjednik prve sezone The Ultimate Fightera krajem prošle godine počeo je konzumirati medicinsku marihuanu te je uvjeren da je upravo ona uzrokovala njegov problem sa srcem.

“Pao sam na pod i osjetio nešto u srcu”, rekao je Sanchez na MMA Houru. “Nije se radilo o ozljedi mišića. Bilo je to nešto iznutra. Ja sam samo legao i rekao,’Gotov sam za ovaj tjedan.'” Čim sam legao istog trena sam znao da je to uzrokovala ta medicinska marihuana… Što god je to bilo, radilo se o nečem ozbiljnom. Osjetio sam da se nešto događa i bio sam jako, jako prestravljen da bih mogao umrijeti ako si dignem puls.”

Sanchez nije otišao u bolnicu već je odlučio napraviti pauzu od treninga, no u konačnici se ipak obratio doktoru koji mu je rekao da je njegovo srce sasvim u redu te da se radilo o mišićnoj ozljedi. No “Nightmare” nije tako siguran u doktorovu dijagnozu.

“Djelovalo mi je na pluća. Ali i dalje sam imao mentalne snage da nastavim trenirati poput pravog ratnika. Kad mi se dogodila ta scena u dvorani još uvijek sam ekperimentirao s medicinskom marihuanom. Koristio sam je i uživao sam u njoj- imam svoje lijekove, ne osuđujem nikoga. Samo želim reći da medicinska marihuana nije za svakoga i nije za mene.”

Sanchez se s Iaquintom bori ovog vikenda, 22. travnja na UFC Fight Night 108 priredbi u Nashivilleu. Priredbu predovde Cub Swanson i Artem Lobov u perolakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI