Diego Brandao otpušten iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2016 22:06h Autor:

Diego Brandao

Nakon incidenta u striptiz klubu, koji je uključivao i posjedovanje te izvlačenje oružja te zbog kojeg mu slijedi suđenje, brazilski MMA borac Diego Brandao otpušten je iz UFC-a. 

Ovaj uzbudljivi borac i pobjednik 14. sezone Ultimate Fightera, već je ranije imao problema, a svoj karakter prezentirao je već tijekom sudjelovanja u showu. Žargonom, riječ je o osobi vrlo kratkog fitilja, koja podosta lako upada u incidentne situacije.

Ovo je samo prelilo čašu kod UFC, koji nije bio blagonaklon nakon što je Brandao pao na doping testu nakon svog posljednjeg nastupa, početkom godine na UFC 195. Brandau je tad dokazano konzumiranje marihuane.

Što se tiče ovog posljednjeg incidenta, Brandao je prvo izbačen iz striptiz kluba, da bi ispred njega udario osobu s kojom je došao u nesuglasice, a nakon toga je izvukao i pištolj. To se dogodilo prije dva tjedna u Albuquerqueu, gdje Brandao već dulje godina živi i trenira.

U UFC je pristigao 2011. godine, kad je pobijedio u gore spomenutom showu i to u jednoj od njegovih najjačih sezona ikad. U finalu je savladao Dennisa Bermudeza, a u promociji je ukupno odradio deset borbi, ostvarivši skor 6-4.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI