Diazu uskraćene ulaznice za UFC 205: Žele me sakriti! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2016 16:36h Autor:

Conor McGregor vs. Nate Diaz

Nate Diaz se na UFC-u 205 nije našao u elitnom društvu koje je zauzelo prve redove legendarnog Madison Square Gardena. Umjesto toga, mlađi od braće iz Stocktona se smjestio visoko na tribinama među ‘običnim’ pukom.

“Smiješno je kako su u ovoj cijeloj priči mene izostavili. Znao sam da će se ova borba odviti na taj način. Čim je meč završio, stotine ljudi se okrenulo prema meni, a ja sam im odgovorio, ‘ što želite od mene. Nije do mene, oni me skrivaju ovdje gore’. Iz UFC mi čak nisu htjeli ni dati ulaznice za ovaj event, samo su htjeli njega fotografirati s pojasevima. Željeli su me izostaviti iz cijele priče i sakriti. Tko zna, možda je zatražio da u ugovoru piše ‘bez Natea Diaza’. Mislim da su moje mjesto dali Nicku Jonasu”, otkrio je Diaz ESPN-u.

O potencijalnom trećem susretu s McGregorom:

“Naravno da želim treću borbu, ali ja neću moliti za nju. Ja se ne trebam boriti, ne trebam ni raditi ovaj intervju. UFC zna da je treća borba loša ideja za njega. Ja sam ovaj put samo tražio ulaznice , no oni nisu htjeli mene i Nicka tamo.

Čestitke Conoru, odradio je sjajan posao. Ima dva pojasa, no nas dvojica znamo što se dogodilo u našim borbama, a ove priče o ‘najboljem svih vremena’ trebaju završiti. Ne sjećam se da je bilo koji ‘najbolji svih vremena’ tako prošao u posljednje dvije borbe”, zaključio je Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI