Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diazovi odvjetnici se pokazali kao diletanti?! | Fight Site

Diazovi odvjetnici se pokazali kao diletanti?!

UFC 02.05.2012 08:01h Autor:

Nick Diaz i Carlos Condit

Čini se kako su se skupi odvjetnici Nicka Diaza predvođeni Rossom C. Goodmanom, ipak malo preračunali. Jučer je, naime, stigao odgovor na njihovu tužbu protiv Atletske Komisije Nevade koju su uložili na sudu u istoj američkoj državi, a u kojoj se tvrdi da je Diaz pogrešno optužen za pad na testu na droge nakon meča protiv Carlosa Condita i da na temelju toga nepravedno suspendiran.

Prema odgovoru suda u Nevadi, koji je potpisala državna odvjetnica Cathrine Cortez Mastro, Diazov pravni tim je potpuno krivo protumačio suspenziju protiv svog klijenta. Maestro tvrdi da Diazu nikada nije uručena pravomoćna suspenzija, nego samo poziv za saslušanje…

“Gospodinu Diazu je ispravno uručen poziv za saslušanje radi moguće privremene suspenzije. On se oglušio na njega i nije se pojavio na saslušanju. Komisija je tada privremeno suspendirala dozvolu za natjecanje gospodina Diaza. On niti u jednom trenutku nije bio subjekt trajne suspenzije”, poručuje Mastro.

Prevedeno na laički jezik, Diazovi odvjetnici su u startu potpuno krivo protumačili jednostavan dokument kao što je poziv na saslušanje pred Atletskom Komisijom, pa njihova sadašnja tužba protiv istog tijela nema nikakvog smisla.

Čekamo epilog…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI