Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diazovi odvjetnici najavili novu borbu! | Fight Site

Diazovi odvjetnici najavili novu borbu!

UFC 15.09.2015 11:02h Autor:

Nick Diaz

Sportska komisija Nevade izrekla je najveću kaznu u povijesti MMA-ja nakon što je Nicka Diaza suspendirala na pet godina zbog pada na doping testu tijekom meča s Andersonom Silvom na UFC-u 183. MMA javnost šokirana je visinom kazne jer Diaz je pao zbog marihuane, a borci koji padnu na testu zbog korištenja steroida dobivali su puno manje kazne.

Šokirani su kaznom i odvjetnici Nicka Diaza te su najvili da će svim legalnim putevima krenuti u akciju radi ublažavanja kazne.

"Ovo nije pošteno. Čuli ste odluku komisije koja se ne temelji na činjenicama i na dokazima. Jedan član komisije je izjavio:'Vaši odvjetnici su bili uvjerljivi, ali vi nas ne poštujete i zato evo kazne od pet godina i tone novca koji ćemo uzeti natrag.' Uvjereni smo da će sud uvidjeti pogreške komisije. Ovdje se radi o jednom  većem problemu. Ne postoji standardni protokol kojim se sportaši testiraju i zato sportaši moraju biti zabrinuti jer rezultati nisu dosljedni. Mogu izgubiti svoje živote bez pravog zakonskog procesa.", izjavio je Diazov odvjetnik Lucas K. Middlebrook.

U svakom slučaju ova će se Diazova borba nastaviti i na sudu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI