Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diazova žalba propala i prije nego što je došla na dnevni red?! | Fight Site

Diazova žalba propala i prije nego što je došla na dnevni red?!

UFC 15.03.2012 09:02h Autor:

Nick Diaz

Prema izjavi Christophera Ecclesa, glavnog i odgovornog čovjeka Atletske Komisije Nevade kada su u pitanju žalbe, čini se da su se odvjetnici Nicka Diaza malo preračunali u pokušaju da se ospori pad UFC-ovog borca na testu na droge uoči dvoboja protiv Carlosa Condita.

Oni su, naime, u svojoj žalbi ustvrdili da u Diazovom organizmu nije nađena marihuana, nego derivati te biljke koji nisu na popisu zabranjenih supstanci. Eccles takvo tumačenje odbacuje i dodaje da je UFC-ov borac napravio još jedan prekršaj.

U pismenoj izjavi tvrdi:

“Ne samo da je Nick Diaz prekršio zakon tako što je bio pozitivan na derivate marihuane, nego je također lagao Komisiji u upitniku prije borbe gdje je napisao da u posljednja tri tjedna nije koristio nikakve propisane medikamente.”

Diazov odvjetnik Goodman je uvjeren da je njihova žalba dovoljna da bi se bivši prvak Strikeforcea oslobodio svih optužbi i da bi mu se skinula suspenzija. Komisija očito ima drugačije tumačenje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI