Diazov trener: McGregor je protiv Natea bio dopingiran, UFC je to znao! Uzet će i protiv Floyda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2017 17:38h Autor:

Dana White i Conor McGregor

Ozbiljne optužbe prema Conoru McGregoru dolaze iz tima Natea Diaza, odnosno od strane njegovog trenera boksa, Richarda Pereza. On je izjavio kako je dobio priznanja da je Conor McGregor protiv njegovog borca bio na zabranjenim supstancama.

Zapravo, Perez je bio upitan o prognozi meča Conora i Floyda, odnosno o šansama irskog borca da dođe do pobjede, odnosno da u ranijim rundama pronađe udarac kojim bi završio meč. Odgovorio je na to, ali je odmah i promijenio temu.

“Ne, on nema šansu udarača i on se jako brzo isprazni. Nije me briga koliko teško i naporno trenira, a njima je bolje da pripaze da ne bi uzeo supstancu koju je uzeo kada se borio protiv Natea. Ona ga je probudila. Ja znam da oni rade testove, no moraju biti oprezni oko toga, jer on će sigurno uzeti. Nema šanse da će on to odraditi bez da uzme ikakve supstance. Bez toga ne može biti dobar u boksu, jer ti tamo treba jako puno kondicije”, odmah je Perez odlučno napao na poštenje irskog borca.

Dodao je kako je UFC za to sve znao, ali da jednostavno nisu htjeli reagirati, odnosno da su štitili svoju veliku zvijezdu. Čak je i on dobio otvoreno priznanje od izvora iz UFC-a:

“Da, rekli su mi par mjeseci nakon borbe da su našli što uzima, ali da nisu ništa htjeli poduzeti. To su mi iznijeli par mjeseci nakon posljednje borbe protiv Natea.”

Kaže kako je on na to posumnjao čim ga je vidio u tjednu prije prve borbe protiv Diaza. Niti njegov tim nije bio drugačiji prema tome, no nitko nije ništa izjavljivao niti poduzimao. Sve dok sada Perez nije odlučio progovoriti o tome.

“Jednostavno promislite o cijeloj situaciji. Tip koji se inače bori na 66 kilograma, po prvi put ode na 77, a sav je nabijen u mišićima, to nije moguće normalnim putem. Ne možeš biti cijeli takav, moraš imati nešto sala jer si mal. I kada se Nate prvi puta išao boriti protiv njega, rekao sam da ga pogledaju te da je on sigurno na nekoj vrsti steroida. Kada ga je Nate pitao za to je bio izuzetno uznemiren i ljut. Mislim da to govori samo o sebi. Mayweather i ekipa bi trebali dobro pregledati tog tipa”, pokušava upozoriti Floyda.

Ipak, na kraju je dodao kako ipak nisu steroidi u pitanje nego neimenovana supstanca koja je Conoru donijela više snage i kondicije:

“Na kraju sam saznao da nisu steroidi, ali je nešto što te poboljša u više pogleda. Nisam zapamtio ime, no ilegalno je, ne smije se koristiti u profesionalnom boksu niti u UFC-u. Kažu da sada njih dvojicu testiraju svaki tjedan, no ja osobno nisam baš siguran u to.”

Ovo je zapravo prva otvorena optužba prema McGregoru za korištenje nedozvoljenih sredstava. Irac i njegov tim nisu reagirali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI