Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diazov menadžer: Nick nije nestao, Dana zna gdje je! (FOTO) | Fight Site

Diazov menadžer: Nick nije nestao, Dana zna gdje je! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 20:57h Autor:

Nick Diaz

Prva UFC 183 Embedded epizoda je nagovijestila da je u utorak Nick Diaz propustio svoj let za Las Vegas. Dana White je u srijedu objavio sliku tetrapaka s mlijekom i na njemu Diazovu fotografiju uz naslov: "Nestao. Nick Diaz. Jeste li me vidjeli?"

Diazov menadžer Lloyd Pierson je izjavio da se UFC samo zeza. Nick, koji se ovog vikenda bori s Andersonom Silvom u MGM Grand Garden Areni, ima povijest izbjegavanja medijskih obaveza.

"To je samo promjena planova," rekao je Pierson za MMAFighting. "Nick nije propustio let. Nije koristio let s kojim je trebao ići prije nego što smo promijenili plan. Diaz će doći na vrijeme za obaviti otvoreni trening koji će se održati u srijedu popodne."

No, u 10 sati, Nick nije bio u Vegasu.

"Ovo nije onaj stari Nick Diaz koji nije obavljao svoje medijske obaveze. Stvorili su se neki logistički problemi koje smo uspješno riješili. Sad sve ide po rasporedu," rekao je Lloyd.

"Svi su bili svjesni razvoja situacije. Embedded snimateljska ekipa je prikazala kao da se Nick nije pojavio na letu. Svi su znali da Nick neće ići na prvi let."

Diaz (26-9-1NC) se posljednji put borio u ožujku 2013. kad je izgubio u borbi za naslov od Georgesa St. Pierra. Unatoč tome, Nick Diaz je još uvijek jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca.

Diaz se dugo želio boriti s Andersonom Silvom. Bio je u "polu-mirovini" prije nego što je počeo poslovati s Lloydom Piersonom i njegovom agencijom Balangee Group.

Pierson, kao i White, očekuje kako će Diaz biti prisutan na otvorenom treningu u MGM Areni u srijedu ujutro.

"Svi znaju gdje je," potvrdio je Lloyd. "Dana zna gdje je Diaz."

U vrijeme objavljivanja ovog članka, u srijedu navečer, na portalu MMAjunkie je objavljeno kako se Nick Diaz nije pojavio na otvorenom treningu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI