Diaz zabrinuo fanove: Poirier ne želi meč u novoj kategoriji, vidimo se sljedeće godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 13:34h Autor:

Nate Diaz

Hoće li UFC dobiti novu kategoriju i novog kralja iste na 230. PPV priredbi koja je na rasporedu početkom sudenog u New Yorku? PR služba je američkim novinarima odgovorila “da se radi o informaciji koja je najdalje od istine”.

No, oni koji pažljivo prate zbivanja u elitnoj promociji znaju da im ne treba vjerovati. Baš kao niti predsjedniku Dani Whiteu koji je postao notoran po lažnim izjavama.

Dva dana nakon što su Nate Diaz i Dustin Poirier na društvenim mrežama objavili da će upravo oni predvoditi UFC 230 i to mečem za titulu u novoj kategoriji do 74.8 kilograma,  i dalje nema konkretnih informacija.

Dapače, Poirier je na svom Twitteru objavio vrlo zanimljivu poruku prema kojoj se može zaključiti da niti sam nije siguran u kojoj će se diviziji natjecati i koji će ulog meč protiv Diaza imati.

“Što se događa sa mnom i Nateom za pojas u kategoriji do 165 funti?”

Nije prošlo previše vremena da se na svom Twitteru oglasi i Nate Diaz. Njegova je pak poruka potpuno zbunjujuća, a za fanove i zabrinjavajuća. Dojam je da Diaza ne zanima meč protiv Poiriera osim, ako nije za pojas prvaka nove divizije.

“UFC mi je upravo rekao da se Dustin ne želi boriti do 74.8 kilograma. Vraćam se sljedeće godine…”, stoji u Diazovom “tvitu”.

Kada je Poirier vidio Diazovu poruku, brže-bolje je pohitao demantirati da on ne želi meč u novoj diviziji.

“Čekaj malo s tom pričom. Ja sam 100 posto za to!”, napisao je u odgovoru Diazu.

U četvrtak se pojavila informacija kako UFC želi Alexandera Gustafssona i Yoela Rolera u glavnoj borbi UFC-a 230. No, niti za tu infomraciju nema nikakvih službenih potvrda. Bilo kako bilo, do priredbe u Madison Square Gardenu je ostalo samo nešto više od mjesec dana, a UFC i dalje nema svoj “main event”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI