Diaz: UFC hoće da molim i preklinjem, ali oni su ti koji me moraju zamoliti lijepo… (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 10:27h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz u posljednje vrijeme vrlo rijetko istupa u javnosti. Od dvoboja s Conorom McGregorom se povukao u vlastitu privatnost, a čak i kada se zahuktaju glasine o nekom možebitnom “match upu” u kojem bi ga trebali gledati (McGregor, Woodley…) Diaz uglavnom šuti i drži se po strani.

U nedavnoj izjavi je, doduše, potvrdio kako je bio u nekim razgovorima s UFC-om, no jednako tako je rekao i da se planira okušati u profesionalnom boksu. Koji su pravi planovi ove UFC-ove super zvijezde i koji je razlog zbog kojeg Diaza ne gledamo češće u Octagonu?

Analitičari su uglavnom jednoglasni u ocjeni kako je Diaz vrlo pametno odlučio čekati treći dvoboj protiv Conora McGregora koji bi se po nekoj logici funkcioniranja stvari u UFC-u sigurno trebao održati. Eventualnim ranijim porazima bi možebitno kompromitirao taj dvoboj, pa mu je pametnije strpljivo čekati svoj trenutak i meč u kojem će ponovno zaraditi 10 ili 15 milijuna dolara. Do tada će se odazvati samo na “mega” ponude koje se ne odbijaju. A takve za sada ne stižu od njegovog poslodavca…

U ovotjednom razgovoru za podcast “Outside of the box”, Diaz je kroz redove potvrdio i da mu se ne sviđa niti način na koji mu UFC pristupa. I to je jedan od razloga zbog kojih nikada nije došao na “zelenu granu” s Danom Whiteom i UFC-om.

“Ne borim se jer sam ja pravi borac. Ja nisam netko kome se naređuje da se bori. Borit ću se kada god ja to jebeno budem želio. To je jer sam jebač majke, ja sam pravi borac. Neću raditi što mi drugi kažu da radim, radit ću ono što mi se radi. I borit ću se kada mi se pristupi s poštovanjem”, izjavio je Diaz kojeg očito smeta način na koji UFC pristupa recimo McGregoru, a što je u velikoj suprotnosti s načinom na koji se odnose prema njemu i njegovom bratu.

“Ja se ne moram uopće više boriti. Ali borit ću se protiv bilo koga, ako treba. Ali da, ne moram se više uopće boriti. I onda slušam od drugih boraca kako mi prigovaraju ‘da nisam pravi borac’. Ali to zvuči kao da me pokušavaju izmanipulirati i gurnuti u neki meč. Pogodite što? Vi radite za druge, ja radim za sebe. Tko je sada pravi borac, pičke jedne?”, dodaje i objašnjava Diaz.

“Neka me zamole lijepo, jebači majke. Ne pričam tu o organizaciji samo, pričam i o borcima. I naravno, to mora biti dobar ugovor, pa neću potpisati ugovor jer je to dobra ideja za nekog drugog…”, dodaje.

Kada će se dogoditi trilogija protiv McGregora Diaz još uvijek ne zna. Ali je jasno da je to njegov cilj.

“Vrijeme će reći. U ovom trenutku to ne znam. Postoje razgovori. UFC me zvao, razgovaramo o stvarima, ali ono što mi se čini jest da oni očekuju da ću ja biti taj koji zove, molim, preklinjem. Ali ja to ne trebam. Ne trebam ništa od nikoga”, zaključio je Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI