Diaz se pojavio i snimio video: “Netko ne želi da ja pobjedim” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2011 07:48h Autor:

KJ Noons i Nick Diaz

Zločesti dečko, Nick Diaz, se pojavio nakon što su ga čelnici UFC-a dan i pol pokušavali locirati jer bez ikakvog objašnjenja nije došao na press konferenciji u Torontu.

Donedavni prvak Strikeforcea se uopće nije pokušavao opravdati zbog nedolaska na već zakazano druženje s novinarima, nego je snimio kratak video pod nazivom “Netko ne želi da ja pobijedim”. U njemu možemo vidjeti Diaza kako se vozi s aerodroma u San Franciscu gdje je, kako kaže, pokušao stići na avion za Toronto.

“Čuo sam da se ne borim protiv Georgesa St. Pierrea, nego da će se on boriti protiv Carlosa Condita. To mi je smiješno, a GSP kaže da Condit predstavlja još veću prijetnju”, kaže Diaz u uvodu i dodaje:

“Smiješno, no svaki put kada mogu zaraditi nešto ozbiljnog novca, recimo malo boksati i vjerojatno izgubiti zube…spreman sam bio boriti se protiv bilo koga ili bilo čega, glavno da se plati.”

“Naravno, radije bih se borio protiv GSP-a. Bio sam spreman i na boks, ali im se to nije svidjelo pa su mi to zabranili. Sada su mi dali da se borim protiv GSP-a za isti novac, možda i više novca, nije bitno…”

“Kako sada stvar izgleda, oni žele uštedjeti nešto novca, ja neću dobiti novac, a zarobljen sam u novom ugovoru. Ja sam spreman boriti se i žao mi je što se nisam pojavio na ‘modnoj reviji’. No uvijek sam došao na borbu. Nikada u životu nisam eskivirao iz dogovorenog meča jer to nije nešto što ja radim. Samo sam htio to istaknuti. Što se može, spreman sam boriti se, no stvar je gotova…”, zaključio je Diaz u svom stilu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI