Diaz se opet nije pojavio na press konferenciji

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2011 07:42h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz se opet nije pojavio na druženju s novinarima. Točnije rečeno, na tele-konferenciju se javio s 45-minutnim zakašnjenjem rekavši kako uopće nije imao pojma da je ona zakazana.

BJ Penn, koji je došao na vrijeme, nije radio dramu oko toga.

“Ja sam fan Nicka Diaza, a bio sam njegov fan i prije nego se pojavio u UFC-u. Poznajem ga osobno, a znam i Natea Diaza. Što god napravili, to je u redu. Nije problem. Jedino što me muči oko njega jest kada me udari u nos u oktogonu”, izjavio je hladnokrvno BJ Penn i dodao:

“Uvijek sam imao odnos toplo/hladno s UFC-om. Nikada ne znaš kada ćeš dobiti priliku za naslov. Pogledajte Carlosa Condita. Nikada ne možeš znati. Volio bih se boriti dugo poput Randyja Couturea. Jednog dana bih želio odraditi 100 borbi, a nekom drugom prilikom mi je svega dosta. Mislim da se mnogi borci osjećaju isto, no ja to javno i kažem.”

Diaz se u međuvremenu pojavio na tele-konferenciji ustvrdivši da ga nitko iz UFC-a nije obavijestio.

“Nisam niti znao da se moram javiti. Probudio sam se, telefon mi je bio isključen, a brat mi je rekao da sam trebao biti na toj tele konferenciji. Nitko mi nije javio i nisam znao ništa o tome do prije 15 minuta”, branio se Diaz.

Da je nevaljali dečko MMA-ja ovaj put vjerojatno u pravu, potvrdio je i predsjednik Dana White. Očito ljut zbog propusta u organizaciji, na Twitteru je napisao.

“Čujem da je UFC zaboravio obavijestiti Nicka Diaza i tele konferenciji. To je sranje!”, ustvrdio je White.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI