Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz prozvao GSP-a i optužio ga za lažiranje ozljede | Fight Site

Diaz prozvao GSP-a i optužio ga za lažiranje ozljede

UFC 30.10.2011 05:51h Autor:

Nick Diaz

Nije niti završio meč protiv Penna, a suci ga još niti nisu proglasili pobjednikom, Nick Diaz je prozvao prvaka UFC-a Georgesa St. Pierrea. Usputno govoreći, GSP je svog potencijalnog suparnika nagradio pljeskom za noćašnju izvedbu. Nakon što ga je Diaz prozvao prozvavši ga pritom varalicom, Kanađaninu više nije bilo do smijeha.

“Mislim da GSP nije ozlijeđen, nego se trenutačno ne želi boriti protiv bilo koga”, izjavio je Diaz potvrdivši tako nagađanja koja posljednjih tjedana kruže MMA kuloarima, a koja kažu kako je prvakova ozljeda prilično sumnjive prigode.

Podsjećamo, GSP je prije samo nekoliko dana otkazao dvoboj protiv Carlosa Condita koji se također trebao održati na UFC-u 137. Razlog je ozljeda koljena za koju će mu trebati tek nekoliko tjedana da je sanira.

Ukoliko pobijedi Condita, sasvim je izvjesno da će upravo Diaz biti njegov sljedeći suparnik. Uvjerljivom i impresivnom predstavom protiv Penna, Diaz se definitivno prometnuo u izazivača broj 1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI