Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz poručio Andersonu Silvu: Otpusti trenera i nauči boksati! (VIDEO) | Fight Site

Diaz poručio Andersonu Silvu: Otpusti trenera i nauči boksati! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2014 16:02h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz se premišlja želi li u mirovinu ili želi nastaviti karijeru. Ako se i dalje planira boriti, nije siguran pod kojim uvjetima i protiv koga. U svakom slučaju, s ovim bivšim UFC izazivačem nikada nije dosadno. Posljednjih dana se priča o potencijalnom dvoboju protiv Anderosna Silve koji bi ga natjerao da se vrati u oktogon. Podsjećamo, Silva je također na prisilnom odmoru i to zbog vrlo ružne ozljede noge koju je zadobio u drugom meču protiv Chrisa Weidmana. Međusobni okršaj ove dvije legende bi sigurno privukao mnogo pažnje.

Upravo je posljednji Silvin nastup bio tema razgovora Nicka Diaza za portal FightHub.tv.

"Anderson Silva je u tom meču trebao puno više upotrebljavati ruke i trebao je ručnim tehnikama udarati Weidmana kojem je gard bio prenizak, a brada previsoka. Udarci rukama bi u tom meču bili puno učinkovitiji nego udarci nogama", poručio je Diaz Silvi i dodao:

"Reći ću vam nešto. Treba je otpustiti svog trenera i zaposliti nekog drugog kao boksačkog trenera koji bi ga naučio kako pravilno upotrijebiti ručne tehnike. Ne govorim sranja sada, niti ga pokušavam provocirati. Naravno, on će se boriti dok se želi boriti, no ljudi pričaju svašta. Da bi se trebao umiroviti i da nakon ove ozljede neće biti onaj stari. Ja bih mu poručio da otpusti svog trenera i nađe nekoga tko će ga naučiti kako se udara."

Svoju teoriju Diaz je dodatno pojasnio…

"U toj borbi jednostavno nije imao dovoljno kvalitetne udarce za svog protivnika. Da, udarao je, ali nije udarao kako je trebao. Tada je počeo bacati noge i vidjeli ste što se dogodilo u tom trenutku. Nije imao odgovor na Weidmana te večeri", zaključuje Diaz.

Čitav razgovor pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI