Diaz o RDA vs. “Cowboy”: Jebeš tu borbu, McGregor ih je obojicu pobijedio

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2015 09:45h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz vraća se ovog vikenda u oktogon. Mlađi od pupularne braće, za svog će prvog protivnika nakon pauze od godinu dana imati Michaela Johnsona, borca koji zauzima šesto mjesto na UFC-ovoj ljestvici izazivača.

“Postojala je opcija da nastupim u velter kategoriji, ali nikad nisam čuo za ni za jednog borca kojeg su mi ponudili pa je Johnson bio razumna opcija. Osjećam veliku potrebu da se borim. Pobijedio ili izgubio nije bitno, važno mi je da se borim. I moj će se brat ponovno boriti, ali nadam se da neće morati čekati pet godina za to”, izjavio je Diaz.

Upitan da prokomentira UFC 194, Diaz se osvrnuo na kvalitetu popisa borbi na ova dva eventa, kao i na izjave novopečenog kralja perolake kategorije.

“Ovo je event s boljim popisom borbi nego UFC 194, naravno, ako gledate cijeli popis, a način na koji se Conor ponaša na drugim presicama i krade pozornost te vrijeđa druge borce bi mene naljutio i ja bih mu se usprotivio, a ne sa smješkom prihvaćao sve što on govori. S druge strane, on radi odličan posao, takve stvari morate raditi. Želim li gledati “Cowboya” i Dos Anjosa? Naravno da ne. Jebeš njih. Obojica su po meni već izgubili od McGregora, tako da mi više nisu zabavni. I sad se odjednom javljaju i pljuju po Conoru, sad je kasno za to, trebali su ranije pokazati zube. McGregoru je jasno tko je pravi borac i prvak te ako želi doći gore, biti u pravoj borbi i zaraditi ozbiljne novce, zna kome se mora obratiti”, poručio je Diaz.

Podsjetimo, Diaz se već borio s predvodnicima ovog eventa. Još 2011. godine pobijedio je “Cowboya” i priuštio mu rijetko viđene batine, dok je s druge strane, u svojem posljednjem dvoboju poražen jednoglasnom sudačkom odlukom od aktualnog prvaka Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI