Diaz: Neka jebena 40-godišnja žena želi da me GSP prebije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2013 08:51h Autor:

Nick Diaz

Konferencijski poziv u kojem su sudjelovali Georges St-Pierre i Nick Diaz s predstavnicima medijima bio je izuzetno zanimljiv. Pale su mnoge teške riječi, a Nick je otkrio da skoro svi u njegovom susjedstvu žele da ga GSP prebije.

Između dva borca koji uskoro ulaz u oktogon i bore se za titulu prvaka u velter kategoriji UFC-a razvila se prava rasprava, bolje rečeno svađa. Tenzije su očito iznimno visoke, palo je dosta uvreda između Nicka i GSP-a. Kanađanin je čak svog protivnika prozvao neobrazovanom budalom, ali nije mu ni Diaz ostao dužan.

No, čini se da Nicka ne vole ni u njegovom vlastitom susjedstvu… "Bio sam stao na znaku stop i neka jebena 40-godišnja žena gurne glavu kroz prozor i kaže mi kako se nada da će me GSP prebiti. To je baš jebeno divno. Živim u malom mjestu gdje me svi mrze, a ja samo radim na svom cilju kako bih došao do vrha. Ispada da sam ja nekakvo odvratno i najbezobraznije biće ne svijet koje treba isprebijati", požalio se Diaz na svoj loš imidž.

Na kraju Georges je ipak malo smirio strasti i poručio da se nada dobroj borbi. "Nick je pravi protivnik za mene i ja mu ne želim loše u životu. Istina da je atmosfera trenutno prilično napeta, ali to je dobro za meč. No, to je opasan sport i samo jedna borba u kojoj ja želim pobijediti", rekao je GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI