Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz najavio kraj karijere nakon poraza od Condita | Fight Site

Diaz najavio kraj karijere nakon poraza od Condita

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2012 07:52h Autor:

Nick Diaz

“Ne mogu prihvatiti ovaj ishod. Gubio sam i prije u karijeri, ali ne mogu prihvatiti da sam izgubio ovaj meč. Dosta mi je ovog sporta, dobro me plaćate, bilo mi je lijepo, ali se opraštam”, izjavio je potpuno razočarani Nick Diaz nakon gubitka meča za titulu privremenog prvaka UFC-a u velter kategoriji najavivši tako kraj karijere.

“Čitav meč sam ga pritiskao i kontrolirao ritam borbe. Imao sam mu leđa i gotovo da sam ga završio s armbarom. On je bježao po kavezu i udarao me dječijim udarcima nogama. Carlos Condit je dobar protivnik, no ja sam zaslužio pobjedu”, ponovio je Diaz na što mu je Joe Rogan sugerirao da razmisli ponovno o svojim riječima jednom kada se usijana glava ohladi.

Je li se radilo samo o izljevu bijesa ili je Diaz zaista rekao konačno zbogom slobodnoj borbi, saznat ćemo kroz nekoliko sljedećih dana.

A što je Condit rekao nakon najvećeg uspjeha karijere?

“Ovo mi je sve nestvarno. Prije svega se zahvaljujem mom timu i trenerima koji su me pripremili i koji su mi rekli što trebam raditi u ovom meču. Oduvijek sam bio jako dobro fizički pripremljen i smatram da je to moja prednost naspram drugih protivnika”, izjavio je presretni Condit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI