Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Diaz jako želi meč protiv Andersona Silve!” | Fight Site

“Diaz jako želi meč protiv Andersona Silve!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2012 08:25h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz nedavno je otkrio svoju veliku želju, a radi se o meču protiv Andersona Silve. Takve njegove riječi potvrdio je menadžer Cesar Gracie.

Anderson Silva ispred sebe ima nekoliko izuzetno zanimljivih opcija, a jedna od njih čak je i meč protiv Nicka Diaza, koji je trenutno još uvijek suspendiran. Iako je to meč koji nije previše izgledan, Diazov menadžer, Cesar Gracie, vrlo bi rado vidio njih dvoje u oktogonu.

"Nick se jako želi boriti s njime. Ima veliko poštovanje prema Andersonu, kao prema jednom velikom borcu. Radi se o pravom umjetniku i predstavniku borilačkih sportova i bila bi mu velika čast naći će s njim u kavezu", rekao je Cesar.

Diaz bi mogao u dogledno vrijeme dobiti priliku za napad na titulu prvaka u velter kategoriji, no prije toga će ipak morati ubilježiti barem jednu pobjedu. Trenutno nema ni najmanjih nagađanja s kime bi mogao odraditi meč s obzirom da mu je suspenzija zbog korištenja marihuane još daleko od isteka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI