Diaz i Ortiz tulumarili po Las Vegasu: “Lijepo je malo odmoriti i vidjeti da život nudi druge stvari” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2016 11:56h Autor:

Tito Ortiz i Nick Diaz (Instagram)

Nick Diaz si je dao malo oduška. Popularni borac iz Stocktona već neko vrijeme obilazi klubove i uživa u životu, a nedavno se njegovom ‘pohodu’ priključio i legendarni Tito Ortiz.

Starijem od braće Diaz je još prvog kolovoza istekla suspenzija, ali izgleda kako mu je ista omogućila da pobliže upozna drugu stranu života.

“Ljudi ne razumiju. Imao sam 37 borbi, 3-5 godišnje i tako punih 17 godina. Te stvari utječu na vas. Ove suspenzije su zapravo jedini odmori koje imam. Lijepo je malo zastati i vidjeti da život može ponuditi još puno stvari. Prije se uopće nisam družio, pio, upoznavao ljude, obilazio razna mjesta – osim ako je bila riječ o borbi”, izjavio je Diaz za ESPN.

Iako mu opcija ne nedostaje, Diaz otkriva da ga u ovim trenucima u oktogon mogu privući samo borbe koje će mu se financijski isplatiti, a za ostale nije zainteresiran iz dolje navedenih razloga.

“Ispred mene je mala svijetla budućnost, pogotovo ako se ne borim. Zašto bih se borio s nekim i primao udarce. To nije moja ideja dobro provedenog vremena.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI