Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz: GSP je trebao izazvati mene da je pravi prvak! | Fight Site

Diaz: GSP je trebao izazvati mene da je pravi prvak!

UFC 11.11.2011 09:53h Autor:

Diaz vs. GSP

“Morao sam napraviti ono što sam napravio. Morao sam nastupiti dramatično da bih dobio tu borbu. Na kraju sam je i dobio, stoga me GSP sigurno ne može kriviti za bilo što. Ova borba je bitna jer je to ono što ljudi žele vidjeti. Pobijedio sam sve ostale jake protivnike i imam tri pojasa Strikeforcea. Da sam ja on, ja bih izazvao borca poput mene”, objasnio je Nick Diaz kako stoje stvari kada je u pitanju meč protiv prvaka UFC-a, Georgesa St. Pierrea.

Izazivač je između redova prvaka nazvao kukavicom.

“U njegovoj situaciji, on je trebao izazvati mene i reći: To je borac protiv kojeg se želim boriti. Ako je pravi prvak, onda je trebao tako postupiti. Pa ja imam tri pojasa Strikeforcea, a pobijedio sam i Dreamovog prvaka. To znači da imam četiri pojasa. Ja se uvijek želim boriti protiv prvaka i izabrat ću meč protiv njega radije nego meč protiv nekog mogućeg izazivača, unatoč tome što je ovaj drugi možda bolji od ovog prvog. Javnost prvaka uvijek smatra najboljim borcem”, pojašnjava Diaz stvari.

Dvojac bi se trebao sučeliti 4. veljače u Las Vegasu na UFC-u 143. Sigurno će se raditi o jednom od najiščekivanijih dvoboja u povijesti UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI