Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz davao autograme u prodavaonici cannabisa, pojavila se USADA | Fight Site

Diaz davao autograme u prodavaonici cannabisa, pojavila se USADA

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2017 13:25h Autor:

Screenshot

Hoće li se Nick Diaz ikada više boriti u Octagonu? To nitko ne zna. Vjerojatno niti sam kontroverzni borac koji izdržava kaznu USADA-e zbog kršenja protokola za UFC borce.

Podsjećamo, Diaz je u 12 mjeseci napravio tri prekršaja koja podrazumijevaju nejavljanje mjesta svog boravka nadležnim tijelima kako bi se borce moglo testirati na nedopuštena sredstva 24 sata u danu, 365 dana u godini. Još uvijek se ne zna koliko dugo bi Diazova suspenzija mogla trajati s obzirom da nisu poznati raniji slučajevi sličnog kršenja pravila, no USADA-a je najavila kako će uskoro obavijestiti javnost o konačnoj odluci. Trenutačno je Diaz tek privremeno suspendiran.

Upitan o ovom “problemčiću” zbog kojeg ne može u Octagon, Diaz je u razgovoru za MMA Maniju odgovorio:

“Oni znaju gdje sam. Netko tamo očito ne radi svoj posao. Gledajte realno govoreći, pojavili su se u prodavaonici cannabisa gdje sam potpisivao autograme fanovima. Kao što sam rekao, ja moram nešto raditi dok se ne borim. Čitava industrija cannabisa je trenutačno veliki hit. Stoga da, zašto ne bih dogovorio potpisivanje za fanove i zašto tamo ne bi popušio ogromnu količinu trave i dobro se proveo. Čim čuju da ću biti tamo, pojave se”, objašnjava stariji brat Diaz.

Diaz je u posljednjem dvoboju koji je odradio 31. siječnja 2015. protiv Andersona Silve, pao na testu upravo na cannabis te je suspendiran najprije na 5 godina, a kasnije mu je kazna smanjena na 18 mjeseci. Od tada nije nastupio u UFC-u te se u međuvremenu bavi trijatlonom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI