Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Diaz: Conor je mala kujica, u trećoj rundi je puštao zvukove “au, au, au…” | Fight Site

Diaz: Conor je mala kujica, u trećoj rundi je puštao zvukove “au, au, au…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2017 10:22h Autor:

Diaz vs. McGregor 2

“Ja sam dvostruki svjetski prvak, zato što sam razbio Conora nakon što se borio protiv Alda i prebio sam ga prije nego što se borio protiv Eddieja Alvareza. On je obojicu nokautirao i sada mi se čini da su svi zaboravili što se točno dogodilo. Isparilo je?”, ispalio je Nate Diaz u vrlo zanimljivom ekskluzivnom intervjuu za MMAFighting koji je odradio u srijedu.

Naime, pojavila se informacija da Diaz želi treći meč protiv McGregora, no to demantira i tvrdi: “Dva puta sam ga prebio, što će mi treći meč protiv njega”.

“Conor je jebena kujica. Prebio sam ga, udavio sam ga. A sada on to opravdava time što je sudačka odluka otišla na njegovu stranu. Ali to se dogodilo samo zato što je UFC tako htio. Da me netko tako prebio kao ja njega u prvom meču, neka jadna pobjeda odlukom mene ne bi zadovoljila u drugom meču. Tako da je pravi šampion upravo ovdje”, vikao je Diaz i pokazivao na sebe…

“Ti si kuja. Ti si jebena kujica Conore. Jebeno sam te prebio, a ti trčkaraš okolo i pričaš da si dvostruki prvak. Ja sam taj koji sam probio granice… Kada? O čemu ti pričaš? Onda kada si u drugom meču skoro odustao. Pa u trećoj rundi si puštao zvukove: au, au, au…”

“Plakao je, a znaš što ja kažem na to? Kada si borac, onda razumiješ. Vidiš kada je netko mala kujica…”

Iako je prvotno prihvatio meč protiv Tonyja Fergusona, Diaz i UFC se nisu mogli dogovoriti oko honorara. Čitava stvar je propala, a na koncu se i Diaz predomislio. No, niti treći meč protiv Conora mu nije prioritet.

“Ne želim se boriti treći put protiv njega. Jebeš Conora, neka se bori sam protiv sebe”, zaključuje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI