Diaz: BJ Penn je kvalitetniji od GSP-a

UFC 24.10.2011 08:43h Autor:

Georges St. Pierre

Iskreno ili ne, Nick Diaz je izjavio kako svog idućeg protivnika, BJ Penna, smatra kvalitetnijim borcem od aktualnog UFC-ovog prvaka – Georgesa St. Pierrea.

“Vjerujem iskreno da je BJ puno bolji borac iz tehničkog kuta gledanja. Bolji je u BJJ-u, bolji je u boksu, čak ga ne bi potcijenio niti kada su u pitanju fizikalije. Vjerujem da se ne bi trebao boriti u ovoj kategoriji. Smatram ga ukupno gledano boljim borcem od GSP-a”, izjavio je Diaz sugeriravši kako bi “The Prodigyju” bilo pametnije vratiti se u kategoriju do 70 kilograma.

Donedavni Strikeforceov šampion nije presretan jer se mora boriti protiv Penna.

“Nikako nisam sretan zbog ovoga. Borim se protiv borca koji mi je prijatelj ili mi je bio prijatelj. Potpisao sam ugovor za borbu protiv jednog borca i mislio sam da je to to. Sada se borim protiv drugoga”, objašnjava Diaz i dodaje:

“No, morat ću se nositi s tim. Ovo su teška vremena za mene i ne očekujem da će biti nešto lakše. Ne volim se boriti protiv ljudi koje poznajem ili s kojima sam trenirao. Mnogo vremena smo proveli zajedno. Nekako se čudno osjećam ususret ovom meču. Samo radim ono što mi menadžer kaže.”

Dvoboj Diaz vs. BJ Penn na rasporedu je sljedeću nedjelju na Fight Channel kanalu (MAXTv, 25 kanal).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI