Diaz: Bio sam sjeban nakon što me Bendo opalio po oku!

UFC 11.12.2012 16:00h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz uvjerljivo je izgubio meč protiv Bensona Hendersona i unatoč nekim njegovim eskapadama, nakon borbe je sportski priznao protivniku da je bio bolji i podignuo mu ruku u zrak. Nate ključnim trenutkom u borbi vidi jednu situaciju kada je dobio po oku.

Nakon 25 minuta odlične borbe Nate ipak nije previše zadovoljan svojim nastupom. "Nisam odradio meč onako kako sam htio i mogao. Prilično rano tijekom borbe sam dobio udarac u oko i sve mi je bilo mutno i to je ostavilo traga na meni. Čekao sam da mi se vid ponovno normalizira i onda bih krenuo jače, ali to se nije nikad dogodilo", otkrio je 27-godišnji borac.

"Ben je bio odličan, vrlo rano je imao neke sjajne udarce, meni je to oko bilo mutno i to me sjebalo. Da sam krenuo agresivnije na njega, možda bi sve prošlo puno gore. Kao što sam rekao, problem je bilo moje oko, jednostavno mi je iscurilo vrijeme dok sam čekao da se ono oporavi i to je sranje", rekao je Nate, koji je u UFC stigao kao pobjednik The Ultimate Fightera 5 prije pet godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI