Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dhiego Lima spreman iskoristiti sve što je naučio uz brata Douglasa | Fight Site

Dhiego Lima spreman iskoristiti sve što je naučio uz brata Douglasa

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2014 20:04h Autor:

Dhiego Lima

Dhiego Lima, mlađi brat Bellatorovog prvaka u velter kategoriji, spreman je za osvajanje Ultimate Fightera, kroz koji je prošao vrlo impresivno. Ostao mu je još jedan korak, a to je Eddie Gordon, a Dhiego je spreman iskoristiti sve što je naučio dok je pratio brata na njegovom putu do vrha. 

Dhiego Lima je jedna od svijetlih točaka ove sezone Ultimate Fightera, koju je Dana White prozvao najlošijom ikada. Jedini je koji je sve tri borbe unutar showa završio, uključujući i onu kvalifikacijsku. O tome je rekao: "Ponosan sam. Prvu borbu unutar showa nisam krenuo kako treba, ali kasnije je izgledalo dobro, a druga borba je bila uistinu sjajna. Stvarno sam ponosan i jedva čekam finale. Nakon što je borba protiv Zapate prikazana, dobio sam veliki broj poruka. Ljudima je bilo drago, iz nekog razloga im se on nije sviđao, no ja sam samo odradio svoj posao."

Nakon što je svog brata Douglasa pratio do vrha i osvajanja tituleu Bellatorovog prvaka, sad je red na njega, da napravi velik korak u UFC. "Konačno sam i ja tu. Pratim ga cijelu karijeru, cijelo vrijeme sam bio uz njega, svaku njegovu borbu i svaki korak i to me mentalno izgradilo i pripremilo. Neprestano sam bio uz njega i upijao sam sve. Zahvalan sam mu na to što nisam nimalo nervozan, samo sam uzbuđen i jedva čekam da borba krene", izrazio je uzbuđenje ovom situacijom.

U showu se vidjelo da je odličan u prisiljavanju na predaju, no trenira sa sjajnim timom udarača, prije svega s bratom, koji je poznat po ubojitim 'low kickovima'. O tome gdje vidi borbu protiv Gordona rekao je: "Spreman sam na sve, bilo to na nogama ili na podu. Probat ću iskoristiti svoje iskustvo i publici obećavam završetak borbe."

Naravno da nije izostalo pitanje o motivaciji, no odgovor je bio očekivan: "Naravno da sam nabrijan. Jako dugo čekam ovo, gledao sam brata kako se bori u velikim borbama, kako osvaja titulu Bellatorovog prvaka, a sada je došlo i moje vrijeme. Spreman sam i sretan sam što je došao ovaj dan."

Dhiego Lima iza sebe ima skor 9-1, a jedini poraz doživio je odlukom sudaca prije više od dvije godine. Sve borbe do sad odradio je u velter kategoriji te je najavio da će se, neovisno o ishodu današnjeg meča, vratiti u nju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI