Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Detronizirana prvakinja se obratila javnosti: Ja pratim svoj vlastiti put! | Fight Site

Detronizirana prvakinja se obratila javnosti: Ja pratim svoj vlastiti put!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 23:08h Autor:

Germaine de Randamie

Nakon što je ostala bez pojasa UFC-ove prvakinje perolake kategorije, Germaine de Randamie je objavila službeno priopćenje za fanove i medije.

UFC je izjavio kako su prvakinja i njen predstavnički tim obaviješteni o odluci prije nego je ona puštena u medije, no Nizozemka kaže kako to nije istina. Pošto joj je to zasmetalo, odlučila je obratiti se medijima putem priopćenja na društvenim mrežama, u kojima je pokušala naći opravdanje za svoju odluku da odbije borbu protiv Cristiane Justino. Koliko je u tome uspjelo, ne bi smo znali procijeniti.

“Kao što većina vas već zna, UFC mi je odlučio oduzeti titulu prvakinje. Za one koji ne znaju zašto je to, to je zato što sam odbila boriti se protiv njihove prve izazivačice. Za to imam svoje razloge. Ono što je posebno kod te vijesti je to da sam je saznala iz medija i jako mi je žao zbog toga, no ja tu ništa ne mogu.

Već vidim kako mnogi od vas govore da me je strah i da sam loša prvakinja. Neki kažu i da sam sramota za sport i ne zaslužujem biti prvakinja. Sve sam to i očekivala. No, bez obzira što drugi mislili, ja imam svoj put koji ću nastaviti pratiti, a vi se s tim možete složiti, ali i ne morate.

To nikako ne znači da ja odustajem. To je samo znak da imam dodatne razloge da se borim jače nego što sam ikada do sada, za ono tko sam i što sam. UFC je zapravo miljama daleko od onoga što sam ja. Lako je stati na stranu gomile. Hrabrost je kada stojiš sam!”, napisala je u spomenutoj objavi na društvenim mrežama kojima se koristi.

Već je ranije Germaine najavila kako se namjerava vratiti borbama u bantam kategoriji te da joj je perolaka kategorija bila samo kratka avantura. Ponosno je što je bila nositeljica pojasa i ne vidi probleme u tome što ga niti jednom nije branila, odnosno što je odbila borbu koja joj je mogla donijeti veliku zaradu, a možda i dodatnu slavu. Jer, svi analitičari kažu kako bi protiv Cyborg Justino imala što ponuditi. No, valjda je odlučila onako kako misli da je najbolje za nju, a to joj nikako ne možemo oduzeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI