Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Detalji GSP-ove ozljede | Fight Site

Detalji GSP-ove ozljede

UFC 19.10.2011 07:46h Autor:

Georges St. Pierre

Trener ponajboljeg borca današnjice, Georgesa St. Pierrea, otkrio je kako je došlo do ozljede zbog koje je Kanađanin morao otkazati nastup na UFC-u 137 i dvoboj protiv Condita.

“Trenirali smo obranu od rušenja i nakon jednog nezgodnog pokreta, kada se koljeno ohladilo, znao sam da se više ne može boriti. Već dugo sam u ovom sportu, vidio sam razne ozljede i znao sam da je ovo ozljeda koja zahtjeva dva do pet tjedana mirovanja prije nego što se smije nastaviti s treninzima. Ovo je moja procjena s obzirom na ono što sam vidio u prošlosti”, izjavio je Zahabi i dodao:

“Ne znam koji je točan medicinski termin. Nisam siguran je li ligament nategnut, istegnut ili potrgan. Nisam doktor, no znam da je bio na snimanju i da se neće moći boriti.”

Zahabi kaže da je kamp razočaran jer su se dugo i naporno spremali za Condita.

“Osjećaji su podijeljeni. Neki od nas su ljuti, neki su razočarani. Na kraju dana, sve je to sparing. Ne možeš predvidjeti ove stvari. Sve je bilo kontrolirano, no kada se boriš, onda daješ sve od sebe. Gorges je pružao sve što ima, a možda je stisnuo i malo previše.”

GSP bi se trebao vratiti vrlo brzo u akciji, a protivnik ostaje nepromijenjen – Carlos Condit.

“Ne želimo da se vrati prerano i da se ozljeda pogorša. Želio bih da se zaliječi i da se dobro pripremi za naredni trening kamp. Razočaran sam, no ne želim obeshrabriti St. Pierrea. Ne želim da se osjeća odgovornim. Mnogo vremena i mnogo žrtve je uloženo, pa je logično da mu se to i vrati. Nesreće se događaju”, zaključuje Zahabi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI