Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Derrick Lewis planira brzo završiti Mark Hunta | Fight Site

Derrick Lewis planira brzo završiti Mark Hunta

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2017 12:48h Autor:

Derrick Lewis

UFC 12. lipnja planira svoj povratak na Novi Zeland s jako zanimljivom priredbom. Iznimno interesantan popis borbi predvodi naslovna borba između borilačke legende Marka Hunta i potencijalnog izazivača za teškaški pojas Derricka Lewisa.

Hunt je definitivno lokalni heroj kada se spominju Novi Zeland i Australija i očekuje punu podršku fanova dok gostujućeg borca zasigurno očekuje “neprijateljska” atmosfera.

“Očekujem da će mi publika zviždati, gađati me bananama i takve stvari. Navikao sam na to, to me veseli”- Započeo je svoj intervju za “NewsHub” Lewis te nastavio:

“Drago mi je što ću se naći u ulozi ‘zlikovca’. Želim da publika dođe i navija za njega, zaslužio je to. Legenda je ovog sporta i zaslužio je da fanovi dođu i podrže ga kao lokalnog heroja. Poprilično sam siguran da je popularan poput Michaela Jordana na Novom Zelandu. Nadam se da ću ga završiti u prvoj ili drugoj rundi, borba sigurno neće ići do odluke sudaca. Dvadeset sati letim do tamo, u slučaju da izgubim, biti će to jako dug povratak kući za mene. Spreman sam za rat, idem tamo “ubiti ili biti ubijen”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI