Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Derrick Lewis: Bila je ovo jedna od mojih najgorih borbi, bio sam užasan | Fight Site

Derrick Lewis: Bila je ovo jedna od mojih najgorih borbi, bio sam užasan

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2016 15:16h Autor:

Derrick Lewis

Iako je pobijedio Shamila Abdurakhimove, čime je upisao trijumf u svojoj prvoj glavnoj borbi nekog UFC eventa, Derrick Lewis je apsolutno nezadovoljan svime osim činjenicom da je došao do pobjede.

Black Beast je upisao peti trijumf u nizu, čime se samo učvrstio unutar Top 10 poretka UFC-ove teške kategorije, a automatski je i osigurao borbu protiv nekog od imena iz same elite. No, kada ga se pitalo za komentar borbe, nije bio nimalo sretan onim što se događalo kroz četiri runde te borbe.

“Bila je to jedna od mojih najgorih borbi ikada, nisam nikako zadovoljan svojim nastupom. Znam sam da je borba na pet rundi pa sam se uspio pribrati, no sve ostalo je bilo teško sranje. Moj plan od početka borbe bio je doći na njega i završiti ga, no to sam uspio dosta kasno, osim toga sam bio užasan.”

Dio toga vjerojatno pada na leđa njegovog protivnika, koji se odlučio boriti bez previše rizika, marljivo skupljajući bodovo. To mu je vjerojatno i donijelo sve tri odrađene runde na sudačkim karticama, ali na kraju ne i pobjedu.

“Od njega sam također očekivao drugačiji nastup, mislio sam da će tražiti borbu, no čini da je ovo ono što ubuduće mogu očekivati od svojih protivnika i moram biti spreman na to, morati ću se prilagoditi takvom načinu borbe. Moram raditi na obrani od rušenja i na drugim stvarima koje mi nedostaju, da bih postao kompletan borac.”

Što sada slijedi za Lewisa? On je imao plan, ali malo se nakon nastupa promijenio.

“Imao sam plan nakon borbe prozvati Travisa Brownea, no nakon ovakvog nastupa mogu samo sjesti i šutjeti. I nakon toga se vratiti u dvoranu i raditi da postanem bolji od ovoga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI