Dern priznala zašto su je zamolili da ode iz tima: “Volim previše plažu i opuštanje…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2018 11:21h Autor:

mackenziedern_4_1_2018_16_3_36_383

Popularna UFC-ova borkinja MacKenzie Dern je napustila svoj tim – “The MMA Lab” iz Arizone.

U srijedu je, naime, u Los Angelesu održano druženje UFC boraca s pripadnicima sedme sile, a ova BJJ majstorica je otkrila kako je nakon zadnjeg nastupa u Octagonu zamoljena da napusti tim u kojem se i počela baviti slobodnom borbom. Sada kada je napustila “The MMA Lab”, ne planira se više vraćati.

“Kada govorimo o mom odnosu s Labom, nakon moje posljednje borbe, trener John Crouch me zamolio da napustim tim. Mislim da se nismo 100 posto shvaćali. Smatram da on može puno bolje objasniti ovu odluku od mene. Vjerujem da je stvar u tome da je želio da tamo provodim više vremena, nego što sam provodila. Sve se u životu događa s razlogom”, otkrila je Dern koja je u zadnjem meču jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-u 222 svladala Ashley Yoder.

Dern u tom dvoboju nije izgledala najbolje te je nekoliko puta bila u velikim problemima. Pobjeda je vrlo lako mogla otići i na stranu njezine protivnice. Nakon napuštanja svog starog tima priključila se “Checkmatu” Lea Vieire. Sada je očekuje nastup na UFC-u 224 protiv Amande Bobby Cooper.

“Nije ništa 100 posto, ali za sada sam za ovaj kamp radila s njima. I osjećam se jako dobro”, otkriva višestruka svjetska BJJ prvakinja.

Problem u odnosu Dern i trenera Croucha je, prema pisanju nekih medija, bila i pomalo “lijena” narav MacKenzie Dern koju ona i ne skriva. Naime, BJJ najstorica voli nakon meča uzeti malo vremena za opuštanje i plažu. John Crouch ju je želio vidjeti više u dvorani…

“Ja nisam osoba koja samo trenira. Ja nisam osoba koja nakon meča odmah sljedeći dan dođe u dvoranu. Ja volim imati mogućnost opustiti se na plaži. Mora mi nedostajati tatami, moram željeti doći na tatami. Ne želim osjećati pritisak da moram biti u dvorani jer sam tamo od 3. godine života. Sada kada imam 25 želim se moći odmoriti i opustiti. Želim imati uvijek tu neku želju za treningom, a ne to smatrati obavezom”, objašnjava.

Upitana gdje će nastaviti svoju karijeru kada su u pitanju treninzi, Dern odgovara:

“Definitivno to neće biti povratak u Arizonu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI