Derek Brunson prokomentirao novu zvijezdu kategorije: Neupitno je kako je ovaj tip na dopingu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 17:20h Autor:

Paulo Costa

Nakon što je “eliminirao” Johnya Hendricksa na UFC 217 eventu, nova UFC-a zvijezda, Paulo Costa, prozvao je Dereka Brunsona, koji se o njemu nakon toga baš i nije najljepše izjasnio.

26-godišnji Brazilac je savladao Johny Hendricksa prekidom u drugoj rundi, čime je svoj skor doveo do 11-0, a sve protivnike je završio. Ujedno mu je ovo bio treći UFC nastup te je ovog puta iskoristio priliku dodatno se promovirati, prozivanjem borca koji je impresivno slavio samo tjedan dana prije njega.

Costa je poželio boriti se protiv Dereka Brunsona, odnosno upravo njega vidi kao savršenog protivnika za svoj vlastiti put prema vrhu. Brunson je malo nakon toga posjetio Twitter i odlučio je odmah odgovoriti slično onome kakve smo viđali komentare fanova oko Costinog izgleda.

“Nisam zainteresiran. Ovaj tip je sto posto na dopingu, siguran sam da uzima nešto. I nisam niti malo impresioniran njime, spor je i brzo se umara. Neka prvo odraditi još nekoliko borbi, do tada nisam zainteresiran”, napisao je Brunson, koji je vikend ranije savladao Lyota Machidu.

Mladi Brazilac izgleda uistinu impresivno, a mnogi su to primijetili već nakon njegove prve UFC borbe, kad je bilo podosta komentara da bi mu nadimak mogao biti USADA. Tada je još nastupao pod svojim “umjetničkim” imenom Borrachinha, koja je odbacio prije ovog eventa te je uzeo internacionalne prihvatljiviji nadimak, “The Eraser”.  Pod tim nadimkom je “obrisao” Johnya Hendricksa, vrlo lako moguće s rostera UFC-ovih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI