Dennis Bermudez žestoko po sucima: Kupite mi barem prvo par pića, pa me onda izj***te!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2018 09:16h Autor:

Dennis Bermudez

Dennis Bermudez teško bi se pomirio s porazom od Ricka Glenna i da mu nije treći kontroverzni poraz podijeljenom odlukom u nizu. No, ovako ga je to samo još više razbjesnilo, što je dovelo do vrlo neugodne poruke upućene sucima.

Uistinu je teško razumjeti koju su borbu gledala dva od tri suca subotnje borbe u Boiseu, koji su smatrali da je Rick Glenn protiv Bermudeza odradio dovoljno za pobjedu. Posebno je teško prihvatiti ocjene onog suca koji je sve tri runde dao Glennu. Bermudezu je to bio treći poraz podijeljenom odlukom u nizu, a malo je reći kako su sve tri borbe vrlo lako mogle na njegovu stranu. Mnogi će reći i trebale.

Odmah nakon borbe protiv Glenna, Bermudez je dao izjavu u kojoj je rekao da smatra kako je sve tri borbe (Elkins, Fili, Glenn) trebao pobijediti jednoglasnom odlukom te da ne shvaća što radi krivo. Čak je dodao kako je protiv Filija više pogađao, dok su za Filiju presudili zbog hrvanja, a ovog puta je on hrvački dominirao, a doživio je poraz. Ipak, to je bila pristojna verzija, ona u kojoj se nalazi ono što iskreno misli se našla na društvenim mrežama.

“Tko god da su bili suci moje borbe protiv Glenna, mislim da je u redu prvo mi platiti par pića, prije nego čete me tako izjebati”, napisao je na Twitteru. Iako je izjava žestoka i vulgarna, sumnjamo da će Bermudez biti kažnjen. Uostalom, ne bi bilo niti pošteno prema njemu.

Bermudez je od 2012. do 2014. godine bio u nizu od sedam pobjeda u perolakoj kategoriji te se time predstavio kako jedan od glavnih kandidata za vrh iste. Ipak, onda je doživio dva poraza, da bi se nakon njih vratio s dvije pobjede, nakon čega gubi nokautom od “Korean Zombiea”. Tada je uslijedio ovaj spomenuti negativni niz i “The Menace” je sada na devet pobjeda i sedam poraza kao UFC borac. Sa 16 odrađenih UFC borbi, ukupni je drugi borac perolake kategorije po tom kriteriju, odmah iza Maxa Hollowaya sa 17. Zanimljivo, Bermudez je Hollowaya savladao unutar onog gore spomenutog niza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI