Demolirala Angelu Maganu pa se vratila objavljivanju sexy fotografija! Upoznajte Amandu Cooper (VIDEO)

UFC 06.12.2017 19:12h Autor:

Amanda Cooper

Sjajan je vikend iza UFC-ove borkinje Amande Cooper. Na UFC 218 je ostvarila dominantnu pobjedu nad opće omraženom Angelom Maganom, zbog čega ju je Cyborg Justino obećala odvesti na večeru, a povratkom kući je odlučila još malo zadržati pažnju fanovu prezentiranjem svog atraktivnog izgleda izvan kaveza.

Ukoliko niste pobliže pratili manje UFC evente, kao niti uvodni program UFC 218, održanog prošlog vikenda, vjerojatno vam je promaklo ime Amande Bobby Cooper, što zapravo ne treba čuditi, budući da je riječ o djevojci koja nije dugo u svijetu profesionalnog MMA. Iako je bila finalistica 23. sezone Ultimate Fightera, tamo je prošla neprimjetno, a jedna pobjeda u iduće dvije UFC borbe ju je dovela do toga da se na UFC 218 doslovno borila za svoj posao.

No, taj je nastup odradila briljantno. U potpunosti je dominirala devet minuta protiv Angele Magane, da bi dočekala pobjedu sudačkim prekidom. Tako je svoj profesionalni skor dovela na 3-3 (2-2 UFC), ali je i dobila pohvale od jako puno ljudi unutar MMA svijeta. Naime, skandalima sklona Magana se mnogima zamjerila i upravo su se nadali njenom porazu na ovakav način, a Cooper im je to osigurala. Preko Twittera je dobila gomilu čestitki, svi elitni MMA portali pisali su o njenoj pobjedi, a Cris Cyborg joj je obećala odvesti je na večeru.

Ipak, Amanda se potrudila ostaviti još jači dojam, posebno onim fanovima koji odluče posjetiti njen Instagram profil, koji za sada prati tek 30.500 ljudi. Objavila je seriju fotografija sa sexy photoshootinga odrađenog koji tjedan prije borbe protiv Magane. Pa je red da to podijelimo te da pokuša zaintrigirati i vas. Naravno, podijeliti ćemo i video s najboljim trenucima borbe protiv Magane. Na Cooper je sada da tako nastavi i da ipak pokuša svoje ime izgraditi u kavezu. No, i ovakve strategije svakako pale za dodatni efekt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI