Demolidor potpisao za UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2019 09:44h Autor:

Michel Pereira

UFC je doveo novo pojačanje u svoju velter kategoriju, a u pitanju je dosadašnji prvak SBC promocije, Michel “Demolidor” Pereira. 

Pereira je u žižu svjetske MMA javnosti došao nakon nastupa na korejskom Road FC-u prošlog mjeseca. Svi elitni svjetski portali raspisali su se o Brazilcu koji bi mogao biti čak i najatraktivniji borac svijeta. Nedugo nakon toga Pereira je otkrio kako je odbio Bellator te da je UFC jedina promocija koja ga zanima. Sada je s istom potpisao ugovor te je i službeno postao član najbolje svjetske MMA promocije.

Popularni Demolidor inače je 25-godišnjak koji je do sada upisao 22 pobjede i devet poraza u svojoj profesionalnoj MMA karijeri. Nije birao mjesta nastupa niti protivnike te je nastupao u Brazilu, Koreji, Japanu i Europi, od veltera pa sve do teške kategorije. Regionalna publika najbolje ga poznaje iz SBC-a, gdje je u prosincu 2017. godine postao prvak velter kategorije pobjedom nad Lukom Strezoskim. Pojas je jednom obranio i to u borbi protiv Laertea Coste. Tim putem je pokazao puno toga iz svog atraktivnog arsenala te je digao cijelu dvoranu na noge. U prosincu prošle godine napao je SBC pojas srednje kategorije, no izgubio je prekidom od Duška Todorovića.

On je sam najavio kako njegov glavni cilj nije biti UFC prvak, nego mu je cilj biti najatraktivniji borac svijeta, odnosno borac čije borbe fanovi neće propuštati. Što se tiče nazivanja njegovog stila klaunskim, to je prokomentirao kao nešto preko čega je morao prijeći, vjerujući da će upravo takvim stilom borbe ispuniti svoj cilj. To se na kraju i dogodilo, a ukoliko uspije pobjeđivati u Octagonu bez promjene stila, uistinu bi mogao biti borac čije nastupe fanovi neće propuštati.

Čestitke zbog potpisa za UFC, Michel je dobio i od SBC-a, promocije koja će sad morati tražiti novog velter prvaka. Pereira je inače četvrti borac koji iz SBC-a odlazi u UFC. Prije njega su to bili Bojan Mihajlović, Junior Albini i Stefan Sekulić.

Još jedan SBC šampion je potpisao ugovor sa UFC-om i želimo mu sreću tamo i da napravi veliku karijeru. Očekujte u…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 15. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI