Demian Maia prokomentirao Covingtonovo ponašanje i trash talk

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2017 11:55h Autor:

Demian Maia/ Photo: Igor Mićić

Demian Maia kratko je prokomentirao ponašanje svog današnjeg protivnika, njegov način trash talka, ali i način na koji ga misli savladati u kavezu.

Covington je proteklih dana na sebe navukao bijes brazilske publike svojim izjavama o Demianu Maii, ali i o samom Brazilu kao državi, odnosno Sao Paolu kao gradu. S njima se već obračunavao tijekom službenog vaganja, dok je s Maiom, iako je rekao puno ružnih stvari, oba sučeljavanja odradio mirno i staloženo. Maia je upitan kakvo je njegovo mišljenje o tome, ali i o izjavama Covingtona kako je on tu borbu već pobijedio te da mu je na pameti Tyron Woodley.

“Nikada nije dobro gledati preko borbe koja ti tek slijedi, to je velika greška. On ima borbu protiv mene i bolje da se koncentrira na nju. Što se tiče njegovog trash talka, to me ne zabrinjava. On to čini s ciljem vlastite promocije. Godinama sam u ovom sportu i naučio sam kako se ne smiješ obazirati na ono što ti protivnik govore, jer onda izgubiš fokus na ono što je bitno, a to je borba”, kratko je prokomentirao Brazilac.

Ovaj BJJ majstor će ponovno tražiti priliku da dovede borbu u poziciju koja će njemu najbolje odgovarati i trebala bi to biti prava partija šaha, u kojoj će do pobjede doći onaj koji bolje provede svoju taktiku. No, Demian kao bitnu stvar vidi još nešto, što bi s obzirom na iskustvo moglo biti na njegovoj strani. Također, kratko je dodao nešto o svojim pripremama za ovu borbu.

“Odradio sam kamp kako ga uvijek odradim. Trenirao sam pametno i naporno kao što uvijek radim. Ključ će biti volja, mislim kako obojica imamo ogromnu volju, no pobjedu će odnijeti onaj čija je veća.”

Maia i Covinton nastupaju u sunaslovnoj borbi programa UFC Fight Nighta 119.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI