Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Demian Maia prelazi u velter kategoriju?! | Fight Site

Demian Maia prelazi u velter kategoriju?!

UFC 02.03.2012 10:18h Autor:

Demian Maia vs. Mark Munoz

Očito razočaran posljednjim nastupima, a pogotovo dvobojem protiv Chrisa Weidmana koji je izgubio sudačkom odlukom, Brazilac Demian Maia razmišlja o prelasku u velter diviziju. Odluka još uvijek nije donesene, no ovaj majstor BJJ-a je u razgovoru za Tatame priznao da se radi o ozbiljnoj opciji.

“Još uvijek nisam odlučio. Oduvijek sam tvrdio da je i to jedna od opcija. Pokušavam zaliječiti ozljedu ruke koja bi vrlo brzo trebala biti OK. Uz to sam uzeo i tjedan dana godišnjeg odmora jer već dugo nisam imao vremena samo za sebe”, objašnjava Maia.

Koliko bi problema imao sa skidanjem na 77 kilograma?

“Trenutačno, kada ništa ne radim i jedem što hoću, imam oko 87 kilograma. Inače kada sam u punom treningu i kada pazim što jedem moram ulagati dosta napora da bih imao oko 88 kilograma. Meni dobiti masu i nije najlakši posao. Kada se bliži borba onda skidam najviše 5 ili šest kila na samom kraju.”

Prema ovim riječima Brazilac i ne bi trebao imati previše problema sa skidanjem prekomjerne težine za velter diviziju. U UFC karijeri koja traje od 2007. godine, Maia je ubilježio 9 pobjeda i četiri poraza. Ukoliko se odluči spustiti u nižu kategoriju to bi mu bio prvi meč do 77 kilograma u čitavoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI